Apteekin lääkevalikoiman lisäksi myymälässämme on kattava hyvinvointituotteiden osasto. Tarjolla on kosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita ja erilaisia apuvälineitä. Tervetuloa tutustumaan – palvelemme mielellämme!

Omron-verenpainemittarit ja verensokerimittarit sekä apuvälineet, kuten kävelykeppi, erilaisia avausaputuotteita, nappikoukku, pukeutumisapu ja tiputusapu.

Muita tuotteita: dosetit, ensiapulaukut, tabletinhalkaisijat, tabletinmurskain, silmälaput, kuulolaitteen paristot, PEF-mittarit ja liukuesteet.

Avène sisältää luonnostaan ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita mineraaleja, jotka soveltuvat erityisesti hyvin herkälle iholle. Erikoistuotteet mm. akne- ja couperosaiholle ja ihovaurioille.

Tuotemerkki edustaa laatua, tehokkuutta ja erinomaista ihoystävällisyyttä sekä tuotteilta vaaditaan kliinistä näyttöä. EUCERIN® tekee ihosta näkyvästi terveemmän ja kirkkaan.

Hypoallergeeninen VICHY-ihonhoitosarja, jonka iholle tärkeät mineraalit auttavat erilaisten iho-ongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Sarjasta löytyy erityistuotteita mm. anti-aging tuotteet, aurinkotuotteet, herkän ihon tuotteet, deodorantit ja silmänympärysvoiteet.

Korkealaatuinen ihonhoitosarja, jossa on paras mahdollinen tehokkuus ja optimaalinen siedettävyys. Louis Widmer -tuotteista voi valita hajustetun tai hajustamattoman tuotteen.

Ylläpitää herkän ihon hyvinvointia ja tervettä tasapainoa, pH ihoystävällinen 5,5. Sebamed-Sarjassa saatavilla pesunesteet, shampoot, aurinkotuotteet, ihonhoitotuotteita.

Laadukkaita tuotteita sekä ylellisiin ihonhoitohetkiin että ratkaisuja ihon ongelmakohtiin.